Getuigenissen

“...EBM hecht veel belang aan een duurzame relatie zowel met haar medewerkers als met haar omgeving. Streven naar een hoger kwaliteitsniveau in het leven is universeel...”

Meir Swerdlow  
Administratief Beheerder  

“...Beter intelligente keuzes dan simpele oplossingen...

Onze onderneming is in staat om vanuit de uitdagingen die voor ons liggen korte en lange termijn oplossingen te vinden die voor onze klanten een reële en zichtbare vooruitgang betekenen...”

Jeremy Swerdlow  
Directeur    

“...Kwaliteit en veiligheid boven alles

Onze filosofie is gebaseerd op perfectie en de veiligheid van alle betrokken partijen met respect voor het milieu en de omgeving....”

Giuseppe Criscenzo 

Meer getuigenissen

Een woordje uitleg over onze

EBM is specialist op het gebied van ijzerwerk.

Gevestigd op de Belgische-Franse grens sinds 1928, speelt de firma EBM een belangrijke rol in de metaalindustrie en smeedwerken in België. Elke dag opnieuw biedt EBM zijn technische kennis aan al haar klanten aan. Kennis die nodig is om ambitieuze en veelbelovende projecten in België en elders te realiseren.

De kennis van haar gespecialiseerde medewerkers is gebaseerd op vele jaren ervaring op gebied van metalen constructies, het vervaardigen van ketels, smederijen, de productie van roestvrij stalen kuipen evenals buisvormige elementen en gelaste stalen tanks. Sinds vele jaren hebben de medewerkers een excellente ervaring kunnen ontwikkelen inzake het vervaardigen en monteren van metalen palen. Het bedrijf produceert sinds 20 jaar 12.000 verlichtingspalen per jaar voor de Belgische markt.

Een familiebedrijf dat gebaseerd is op ervaring en kennis

EBM maakt het verschil door middel van een scherpe en pragmatische aanpak doorgegeven van generatie op generatie . Onze ondernemingsgeest, veelzijdige projecten op hoog niveau en een grote diversiteit zijn onze pluspunten. Door haar dynamiek en diversiteit biedt EBM een brede waaier van producten aan haar klanten.

Voor meer info

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Meer info