Welkom
Informatie over onze onderneming

Onze onderneming, met als oude benaming, « L’Industrielle Boraine », gevestigd op de Belgische-Franse grens tussen Bergen (B) en Valenciennes (F) is nog steeds een gevestigde waarde in de Henegouwse provincie. Er worden momenteel 20 medewerkers terwerkgesteld in de industriële gebouwen (oppervlakte van 10.000m²) en dit op een site van 7ha. De onderneming is actief in verschillende domeinen zoals metalen constructies, ketels en ijzergieterij, fabricatie van installaties voor waterbehandeling en het vervaardigen van verlichtingspalen. Zij produceert op basis van uitgetekende plannen geraamtes en loopbruggen, kuipen en vultrechters in staal en inox evenals gelaste buizen.

Meer info

Producten

EBM biedt een waaier van producten aan op gebied van metaal en smeedwerken zowel voor industrieel als privé gebruik. Wij bieden producten aan zoals metalen buizen, palen, vaten en deuren, metalen bekistingen, metalen geraamtes en metalen trappen..

Meer info

Middelen

Onze gekwalificieerde teams zijn uiterst efficiënt en werken aan hoge productiviteit dit in overeenstemming met de Europese veiligheidsspecificaties. Klik op meer info om ons technisch team te ontdekken.

Meer info