Nieuwe technologieën

Wij zijn zeer trots op onze milieubewustheid. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke materialen met laag energieverbruik . Voor het gebruik van gevaarlijke stoffen zijn we steeds in regel met de Europese voorschriften.

Meer info

Presentatie van onze producten


Palen :

Wij maken gebruik van geavanceerde technieken met betrekking tot het lassen onder hoogfrequentie inductie (ERW)waardoor onze producten een moderne esthetiek uitstralen. Onze palen worden vervaardigd uit staal of aluminium en worden over het algemeen gebruikt voor verlichting. Wij vervaardigen ook masten van verschillende vormen uitgewerkt door ons studiebureau ofwel op plan. Door onze know-how en onze technische kennis en vaardigheden zijn we in staat exclusieve en lucratieve palen te fabriceren voor decoratieve doeleinden en die beantwoorden aan het design van de 21ste eeuw.

Meer info


GERAAMTES EN METAAL CONSTRUCTIES :

Ons team is gespecialiseerd in het vervaardigen op maat en het monteren van metalen geraamtes.

Meer info


BUIS PRODUCTEN :

Als specialist in gelakte stalen buizen, zijn we vandaag in staat om onderdelen op vraag van de klant en op plan te vervaardigen in koper of roestvrij staal .

Meer info


TANKS :

EBM heeft hooggekwalificeerd personeel dat gebruik maakt van moderne ateliers. Hier kan elke tank aangepast worden aan de noden en persoonlijke behoeften van de klant. (Schuren en verven van de tanks behoren tot onze activiteiten en service)

Meer info


DEUREN :

EBM biedt een grote keuze van deuren aan. Wij vervaardigen deuren van elk formaat en elke dikte zowel voor industriële als particuliere doeleinden. Wij produceren stalen deuren, buitendeuren, voordeuren, aluminium deuren, garage poorten en industriele roosters. Op bestelling vervaardigen wij speciale deuren voor olie platforms en gepantserde deuren.

Meer info